Bine ati venit in magazinul dumneavoastra de instalatii.

Centrala termica murala BOSCH Gaz 3000 W ZWE28-5MFA- 28KW- (tiraj forţat)

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Abonare pentru alertă preţ

Inregistraţi-vă pentru a fi anunţat când acest produs revine în stoc

Availability: Stoc terminat

Preţ normal: 3.610,00 RON

Preţ special: 2.955,00 RON

Vizualizare generală rapidă

Bosch Gaz 5000 W este o centrală termică murală,combi, cu tiraj forţat, disponibilă în 2 variante :modelul ZWE24-5MFA la 24 kW şi modelul ZWE28-5MFA la 28 kW. Asigură, în acelaşi aparat, încălzirea locuinţei şi apă caldă pentru consum casnic. Datorită camerei de ardere îmbunătăţite, eficienţa la încălzire e maximă. Centrala funcţionează silenţios (maximum 37 dB) datorită blocului hidraulic cu izolaţie fonică.

Accesoriu obligatoriu -AZ389 - Kit evacuare gaze arse, D=60/100 mm, L = 810 mm
Pret TVA inclus 100 ron

 Centrala termica murala BOSCH Gaz 3000 W ZWE28-5MFA- 28KW- (tiraj forţat)

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Descriere produs

Dispozitiv de protecţie suplimentar


 O combinaţie specială de taste permite menţinerea şi fixarea reglajelor dorite de utilizator. Doar cunoscând combinaţia de taste, se pot modifica setările efectuate în prealabil. Astfel se evită neplăceri, cum ar fi duşurile reci sau prea fierbinţi cauzate de modificarea, nedorită de utilizator, a reglajelor centralei.


 Compatibilitate cu o instalaţie solar


Centrala Bosch Gaz 5000 W poate fi racordată la o instalaţie solară prin intermediul unui kit solar. Astfel, utilizând şi energia soarelui pentru prepararea apei calde şi aport la încălzirea locuinţei se pot realiza economii substanţiale de gaz metan, în medie cu 30% până la 60% pe an.


 Panou de comandă inteligent Heatronic 3


 Utilizarea centralei este extrem de simplă, datorită panoului ergonomic. Tasta COM / ECO permite alegerea regimului de preparare a apei calde, confort sau economic, în funcţie de opţiunea utilizatorului, realizându-se astfel economie de energie.


Automatizarea FR100 ( accesoriu opţional, se comandă separat)


 Aceasta se poate monta pe panoul de comandă al centralei sau pe perete şi optimizează funcţionarea centralei: realizează adaptarea puterii de încălzire prin modulare; are afişaj iluminat, cu indicarea orei, zilei şi temperaturii ambiante; oferă 3 nivele liber programabile pentru încălzire, economie şi antiîngheţ; afişează coduri de eroare şi service în text clar.


 Comanda acum :
0725.333.666
(luni-vineri: 08-17)

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.